Pozor, do 1.4.2025 činnost přerušena. Do této doby nejsem k dispozici a nelze nic objednat.

čtvrtek 31. prosince 2020

PF2021

 


Jakmile už jednou držíte v ruce kladivo, všechno na světě vypadá jako hřebík. A řada věcí je taky najednou daleko jednodušší. Je něco krátce po 19 hodině a venku už se ozvývají ohromný detonace, jakoby lidi chtěli ten rok 2020 odstřelit ještě před půlnocí a tu hromadu suti zalít šampaňským. Což se stane. 

Mám ráda tu chvíli po úderu, kdy materiál povolí. Můžu začít vybírat ty nejlepší kousky kamene. Je fakt, že některé druhy kamene vzdorují víc. Třeba modrý Chalcedon, nebo Sodalit, nebo Lapis Lazuli. Zažila jsem vášnivé souboje s tvrdohlavýmu kusy, které se odmítaly jen tak vzdát. Šutry, který se téměř nedaly rozbít, a/nebo z nich lítaly střepy jak žiletky. A tekla krev (moje).  

Každý kámen, který jsem donesla domů, se ale stejně dřív nebo později ocitl rozsekaný na krásné očištěné kousky a drobný barevný písek. V mojí perspektivě je to tak,  že to nejlepší, co s kameny můžete udělat, je vybrat ty nejpěknější kusy a prezentovat je tím nejlepším možným způsobem. Vzácné věci existují proto, že není snadné jich dosáhnout.

Takže rozflákejte 2020, zkuste vybrat z té suti něco dobrého, a postavte se s tím, co vám zbude v rukou, čelem k 2021 tak, abyste se nemuseli za sebe stydět. Odvážně a směle. Důstojně a laskavě. A bude to mnohem lepší ;)


pátek 25. prosince 2020

Mezi svátky

 

Orgonit
Orgonitová koule 8cm, receptura: Světlo.

Orgonit
Orgonitová koule 12cm, receptura: sv. Anna.


 

Postupně aktualizuji katalog včetně jeho podstránek ;)

úterý 17. listopadu 2020

Všichni přišli na pomoc:

 Slíbila jsem, že se podělím o další fotky nových talismanů, které s podzimem přišly. Zatímco některé mi zrají na stole a budou ještě potřebovat dost péče, tyhle už v plné síle září:


Orgonit
Archanděl Nathanael (prodáno, děkuji!)

Orgonit
Archanděl Uriel - malé kyvadlo (volné)

Orgonit
Nebeský Zvon - lotos (volné)

Orgonit
Archanděl Uriel - tenhle je můj


Orgonit
Porta Coeli - srdíčko (volné)

 
Orgonit
anděl Azrael - čtvercový floral

 

Asi největší překvapení mi přichystala sv. Anna (synergie). Nejdřív přišla v horoskopu. To jsem ještě nevěděla, s kým mám tu čest. Dělalo mi to trochu starosti. Stává se mi ale, opakovaně a furt, jak jedna a ta samá energie, když je aktuální, přitáhne víc lidí zároveň a panuje po nějaký čas. V ten čas je živá, dává o sobě vědět různými způsoby.  Líbí se mi, jak ty archetypy a síly jsou rozprostřeny mezi lidmi, které znám. Kolik kontaktů tu je. (A kolik péče vlastně máme, jen ji přijmout.) Takže sv.Anna taky nepřišla jen jednou. Je tu teď. A když teď přišla podruhé, už se představila jménem. Paní mi v e-mailu píše: "A moje patronka je sv.Anna.." Cvak! Není to úplně parádní? :)

Jak si ty věci umí pěkně pomalinku sednout, jedna k druhé, aby dávaly smysl, když ne teď, tak později, až na to máme kapacitu. Nic není hotové. My nejsme hotoví. Někdy překvapíme sami sebe, jaké kroky dokážeme udělat, čeho jsme schopni. Ani to neumíme pořádně popsat, když nás to zaskočí. Někdy nás na těch krocích překvapí, co tam na nich je. Proč bychom se nemohli leknout? A pořádně? Jsme oslnění jako malinký děcko, které při pobíhání chodbou otevře najednou dveře do velkého sálu. "Wooow." Nebo "Uáá!!" Ale když to uznáme, že jsme jako děti, že na to ve skutečnosti nestačíme, tam nás pomoc shůry bere za ruku. Má to smysl být upřímný sám k sobě. Když si zoufám a nevím, vždycky někdo přijde s nápovědou. Mě to dojímá.


 


úterý 3. listopadu 2020

Podzimní momenty

 

Orgonit
Orgonit od Hopley, dvojitý floral, receptura: Nebeský Zvon

Orgonit


Nebeský Zvon jsem dokončila na přání, v té parádní mohutné verzi dvojitého floralu, určeného k zavěšení do prostoru. (Tak to mám nejradši, když se odvážíte jít do něčeho většího.) Všechny ty živé barvy, které vidíte, jsou pravé kameny a minerály: modrý je Azurit, fialový Ametyst, růžové jsou Rubíny a Rubelity. Průhledný střed nese světlounkou Záhnědu. Nebeský Zvon už někde těší svou paní. Já děkuju!

Dělala jsem teď i dvě kyvadla, jedno s kameny podle horoskopu a jednoho koníčka (Equus):

 

Orgonit
Orgonit od Hopley, kyvadlo velké štíhlé, receptura: Equus

Orgonit
S kameny podle horoskopu: Rubín, Snaragd, optický Kalcit..

 

Dalších pět pokladů vám ještě nafotím, případně můžete nakouknout na facebook. Potřebovala bych pěkné světlo ve dne. Nevím jak u vás, tady je mlha nebo tma. Mlha není na focení orgonitů, které se rády třpytí, nic moc. Ráda se třpytí i naše duše, ale na to musí mít klid. Fakt je, že ten klid teď moc nemáme. Spíš je to naopak: "příliš mnoho míčků ve hře", jak mi trefně přišlo e-mailem. Takže jestli vám teď nejde psát poezie, malovat obrazy, prociťovat energii, mluvit, myslet a podobně, nic se nelekejte, postižení je globální. Je dobře vidět, kde život oplývá hrdinstvím. Kázeň je super, ale buďme sami k sobě vlídní. Přeju hodně zdraví a rozumu nám všem. 

 

Ze Slunečních Stupňů, těch pod vládou znamení Štíra, jsem pro vás vytáhla aspoň a zatím tyhle dva:

Scorpio 2° DESTILÁT TOHO NEJLEPŠÍHO  1:11 25.10.2020, Brno

Scorpio 11° NADĚJI TONOUCÍMU   0:27 03.11.2020, Brno


Snímek noci, když jsem psala Scorpio 11°



Budu ráda, když mi napíšete na pamawangmo@gmail.com.



pondělí 5. října 2020

Minuta ticha pro ty, kdo neumí pískat

 

Moje desky. A jak si uspořádáváte realitu vy?

Víte, že tu a tam napíšu nějaký horoskop. Je to pro mě příležitost psát. A nechat se inspirovat. A najít do sbírky možná další archetyp. Jak vnímáte astrologii vy? Je to věda? Umění? Psychologie? Klíč a nástroj k pozorumění? Prostor pro nacházení sebe? Je postavení nebeských těles určitou nebeskou branou, portálem, který nám umožní vejít do podmínek, ve kterých je pravděpodobné, že zažijeme určité situace? Nebo jde o to, jaké vlastnosti, tendence a schopnosti budeme mít? Abychom tu následně měli příležitost cosi pochopit? Nebo zařídit?   Malé povídání k horoskopům pokračuje tady »

 

neděle 16. srpna 2020

Srpen 2020 na blogu:


Doplnila jsem ještě trochu tu novou recepturu a odeslala tři talismany, které s ní vznikly. Malachit je pro mě zvláštní setkání a tak díky za podporu, že jsem se do toho pustila. Stálo to za to:

Orgonit
Orgonit od Hopley, forma: floral, receptura: Azrael

Orgonit

Orgonit

sobota 25. července 2020

Dotek strážného anděla


Svatba je velká událost. Tuším, že pár, který byl obdarován tímhle talismanem, se těší ochrany shůry. Protože tahle 12cm koule šla vykutálet tak snadno a lehce, jako by spěchala a těšila se za nimi. Nedělala potíže. Přišlo mi to, že: Hop, byla tady, zasmála se, zatřpytila ve fialové a zlaté -  A hop, byla zase pryč! Utírám stůl, zametám střípky kamenů, dopíjím vlažné kafe, dotek strážného anděla doznívá, rezonuje v prázdné místnosti. Jakoby to byl jen okamžik.
Na fotkách zachycen Anděl těsně před odesláním:

Orgonit
Orgonit od Hopley, forma: koule 12cm, receptura: Anděl Strážný

Orgonit

Orgonit

Orgonit

Orgonit od Hopley
Malý doprovod k té velké: Gombíky, dárečky.


Tahle zářivá bytost napověděla kameny své drahokamové receptury horoskopem:

Orgonit od Hopley
Orgonit od Hopley, forma: koule 8cm, receptura: podle horoskopu

Orgonit od Hopley
Tygří oko, Granáty, Pyrit, Fluorit žlutý a Citrín

Orgonit od Hopley
Úplná Citrínová Lvice, že? :) Ohnivá, Sluneční..


Další z nových červencových talismanů je Klenot Diplomacie, tišící každou bouři:

Orgonit od Hopley
Orgonit od Hopley, forma: floral, receptura: Klenot Diplomacie

Orgonit od Hopley
Klenot Diplomaci je vlastně nakonec svého druhu kompas...

Orgonit od Hopley


Ten už taky slouží. Paní popisovala přivítání: "Balíček dorazil do práce. Nic se tam nedělo, všechno po volbách utichlo tak jsem se sebrala a odešla dřív domů. A přišel ten okamžik-rozbalují balíček a udělala se tma, začalo pršet, otvírám pomalu a prásk! Blesk, pak další! No více efektní rozbalování talismanu mi nebe nemohlo nadělit :D A spatřila jsem ho v modravém světle blesku poprvé-je TAK nádherný..To je síla! Děkuji za Tvoje řádky...budu (se) ho držet, pro správný směr..:)"


Líbí? Objednávku nebo dotaz mi prosím napište e-mailem na:

pamawangmo@gmail.com

neděle 12. července 2020

Znalosti, prorocké vize, varování shůry:


ARCHANDĚL URIEL, orgonitový talisman od Hopley

Téma: Znalosti, prorocké vize, varování shůry


Kombinace kamenů: 
Hypersten, Modrý Safír, modrý a fialový Fluorit, Hematit, Jantar


Afirmace, symbolika, poslání:

 Uriel je v křesťanské gnostice zapsán jako čtvrtý archanděl (po Michaelovi, Rafaelovi a Gabrielovi). Je identifikován i jako Cherub nebo Seraf, anděl božské přítomnosti, vládce nad zemí i nad peklem. Jeho jméno znamená „Bůh je mé světlo“. Je andělem posvěcení, přítomnosti a slávy. Číst dále » 

středa 24. června 2020

Na přání znovu:


Shining Shanti (srdíčko) a Nathanael (floral) - volní.
Duhová Luna, Vize, Gabriel a Shining Shanti (prodáno)

Je neuvěřitelné, jak rychle dokážete v recepturách objevit nově přidané věci, aniž bych na to nějak upozorňovala! :)   Takže ano, na seznamu máme v tuto chvíli 4 nové, na kterých pracuji. Mezi tím, co tak chodím s můzou v patách, vznikají mi nastole i nové věci na objednávku - několik z nich je na fotce. No a ty nové, ty můžete podpořit a napsat mi o ještě jeden kus.  Děkuju!  Vaše Hoplea

Gabriel

Duhová Luna

Shining Shanti

Nathanael  (tenhle je volný, může být váš - napište mi)
Vize (prodáno)

čtvrtek 21. května 2020

Cesta k zázraku je obyčejné štěstí..








Objednávku nebo dotaz mi prosím napište e-mailem na:

pamawangmo@gmail.com


Přidala jsem:  » 


neděle 15. března 2020

Nové talismany na přání


Zelená Tára - vždy připravená zasáhnout, zachránit, pomoci. Buddhovská energie s mantrou OM TARE TUTARE TURE SOHA. Nová 8cm koulička se Smaragdy, Karneoly, Kalcity, Aventurinem a Chalkopyritem už má svou paní. Talisman byl na přání:


Orgonit od Hopley, forma: koule 8cm, receptura: Zelená Tára




Na přání byla i sada srdíčka a křidélek sladěných dozlatova, s růžovými Rubíny, se Smaragdy a s dalšími drahými kameny, které se odhalily v nativním horoskopu své paní:

Orgonit od Hopley, forma: srdíčko, receptura podle nativního horoskopu.



I tohle do stříbřita laděné srdíčko musím zabalit a poslat. Jeho receptura se blíží té pro bohyni Kwan Yin, a bylo na přání:

Orgonit od Hopley, forma: srdíčko, receptura podle nativního horoskopu.


Zadní strana je hladká a zdobená.

A ještě tyhle dvě malinké čakrové kouličky se mi tu objevily:

Orgonity od Hopley, forma: koule 4cm, receptura: Anaháta



Jsou v drahokamové receptuře pro srdeční čakru a křišťálové kuličky uvnitř jsou potažené plátkovým zlatem. Tyhle dvě kouzelné kouličky jsou volné, zařadím vám je do nabídky.



Líbí? Chcete doma taky něco takového?
Napište e-mailem na:

pamawangmo@gmail.com 

sobota 22. února 2020

Síla a moc dobrých vlastností


Čím naplnit talisman? Silou a mocí dobrých vlastností!

Kdybyste měli jmenovat deset podob dobra, deset ctností, které by to byly? Důvěra, štědrost, laskavost, trpělivost, odhodlání, poctivost, věrnost, odvaha, ochota... A co smysl pro humor? Určitě jich nebude jenom deset. Stojí za to zkusit najít svých "top 10" osobních hodnot. Je to koneckonců jedna z těch věcí, která nás definuje v tom skutečně nejlepším možném smyslu.

Člověk vybavený většinou ctností bude s větší pravděpodobností šťastnější v soužití s ostatními. A oni s ním. Ctnosti lze naštěstí pěstovat, kultivovat. Ta část mozku, která se podílí na sociálních interakcích, je tvárná i v dospělosti – proto se člověk může naučit být (například) laskavějším. Následky se dříve nebo později objeví - štědrost vede k hojnosti, trpělivost ke kráse. Znamená to, že pokud se snažíme rozvíjet a posilovat v sobě určitou ctnost, můžeme počítat s odměnami, které jsou jejím následkem. Potřebujeme tedy být v souladu se záměrem. Přesně s tím nám pomáhají talismany. Pak rosteme v tom správném směru, pomáháme sobě, dokonce i druhým, a budujeme svět, ve kterém nám spolu bude dobře.

Jak by těm dobrým vlastnostem odpovídaly drahokamové receptury, které tu už máme ve sbírce? Archetyp a k němu dokonalá vlastnost, kterou rozvíjí? Seznam není úplný, ani přesný, na to je příliš brzy. Je to celé ve vývoji. Jste u toho. Rodí se to jako esej za esejí. A vracím se k těm už jednou napsaným znovu a znovu, protože moje pochopení roste. Je v tom asi 10 let uvažování nad vašimi horoskopy a talismany a tématy, která přicházejí. (Tohle se opravdu nenarodilo přes noc.) 

Asi by to mohlo být v tuhle chvíli nějak takto:

Milosrdenství - Kwan-Yin
Neohroženost  - Durga
Tolerance - Dar Moudrosti
Oddanost, jednota - Marie (Modrá Sasanka)
Moudrost - Sarasvatí (Mateřská bohyně, bohyně moudrosti a učení)
Mír - Klenot Diplomacie
Svědomí - Constantine
Hrdinství - Horus
Důvěra - Epona
Odpuštění - Chamuel
Tvořivost - Jaro (Ištar)
Jasnost - Duhová Luna
Štědrost/Hojnost - Lakšmí
Svoboda - Lungta
Harmonie - Harmonie (Soulad, Congruentia)
Porozumění: Jednorožec
Píle - Apis Melifera
Ochranné aktivity: Nathanael, Lucifer, Michael, Zelená Tára 
Léčení - Rafael
Provázení - Gabriel
Terapie, léčení duše - Cheiron
Pokoj - Světlo
Přeměna - Lotos
Vize - Vize
Čas, požehnaný čas - Porta Coeli
Božství - Ona, první bohyně
Láska - Freya
Život - Shining Shanti
Zasvěcení, iniciace, duchovní probuzení - Kadyn
Manifestace - Metatron
Obnova, znovuzrození - Phoenix
Transcedence - Médium 


Poskládali byste to jinak?
Které byste si vybrali jako nejdůležitejší?

Napište e-mailem na:

pamawangmo@gmail.com