čtvrtek 25. května 2023

Duše se dotýká hvězd


Někdy podnikneme pouť do svého nitra, někdy se potřebujeme vydat daleko, do jiné země. Staré arabské přísloví praví, že když se ruka dotýká drahého kamene, duše se dotýká hvězd. Obojí pro nás představuje způsob, jak se vztahovat k archetypální úrovni vlastního bytí. A být v kontaktu s touto úrovní, to také znamená být v kontaktu se zdrojem své energie, že? 

Můžete objevovat nové části své vlastní duše, nacházet věci dlouho skryté. Můžete mít hlubší vhled do svých snů, můžete lépe rozumět tomu, jak k vám vaše vlastní sny promlouvají. A taky můžete lépe chápat nápady, které se vám objevují v mysli, zachytit je a přivést do života. Představte si třeba, že byste v noci stáli někde venku a byla úplná tma. Věděli byste, že tam někde musí být kůň, váš kůň. Jak byste ho poznali? Nijak. Teprve až když byste se ho dotkli, pak by se rozjasnilo a byl by den a viděli byste ho. Je to zvláštní, že? Tahle úroveň používá zvláštní jazyk.

*

A tady je nové kyvadlo v nové drahokamové receptuře, která nám tu ve sbírce ještě chyběla: Ariel, archanděl. Karneol, červený Obsidián, Topaz zlatý, Olivín, Onyx, Smaragd. Lvi a vítr - to jsou jeho atributy. Píše se o něm, že pomáhá s božskou magií, s ochranou životního prostředí a přírody, vodních ploch a zjevení:



Kyvadla mám v nabídce zakázkové výroby zde:

Orgonit
 ORGONITOVÉ KYVADLO ŠTÍHLÉ

+ Nejoblíbenější typ
+ Na objednávku, na přání
+ Rozměr cca 95x25x25mm, 45g
+ Cena 2100,-Kč /ks
+ Více fotek a info podrobně [»]





Orgonit
ORGONITOVÉ KYVADLO BUCLATÉ

+ Největší, nejtěžší, nejsilnější
+ Na objednávku, na přání
+ Rozměr cca 85x35x35mm, 75g
+ Cena 2250,-Kč /ks
+ Více fotek a info podrobně [»]





Orgonit
ORGONITOVÉ KYVADLO MINI

+ Nejmenší varianta
+ Na objednávku, na přání
+ Rozměr cca 25x40mm, 10g
+ Cena 1320,-Kč /ks
+ Více fotek a info podrobně [»]