sobota 20. března 2021

Přejte si



Prostor světa je plný hlubokých a nevyslovených přání. Uvolněte se. A přejte si! Zasejte do prostoru všechna přání, co máte. Protože svět září jako čistá bílá A4 právě teď. 

Nechtějte vědět předem jak, kdy, nebo co, vyklíčí. To je tajemství. Nechejte se překvapit.

Chceme nový život a novou radost. Strávili jsme nějakou dobu ponořeni do sebe, do nitra, někdo v meditací, někdo zapomněl, kde mu hlava stojí. Možná někoho z nás napadlo, že se nic nezmění, pokud nedáme dost prostoru vlastní svobodě a dostatek respektu svým potřebám. Možná někoho z nás napadlo, jak (teď i v minulosti) dokázali lidé, navzdory těžkostem a útlaku, žít přesto v síle a v jisté velkorysosti? S čím byli v kontaktu? Co jim to sakra umožnilo?

Byli v kontaktu sami se sebou, s ostatními, se světem v jeho úplnosti? Nechybí nám právě skutečný kontakt s realitou, do které jako lidské bytosti patříme? Vnímáme svět živý a proměnlivý? Ten, který si žádá naši otevřenost a ochotu, i když není úplně kontrolovatelný, mění směr, mění obsah, proměňuje zúčastněné. (Však čím víc kontroly loni bylo, tím víc to šlo do kytek, že? Všiml si toho někdo?) 

Měli bychom se vrátit do proudu života: vede nás tam, kde je pro nás místo, kde máme možnosti, kde můžeme růst, kde máme to nové, po čem tolik toužíme.

Je čas na to nové. Přejte si. 

Ideální archetypy pro teď: 

Jaro

Horus

Lungta

Kůň

Sarasvatí

a možná taky Porta Coeli.


Kam dál: 
VÁŠ HOROSKOP + NÁVRH KAMENŮ »    Orgonity na přání: VYBÍREJTE Z KATALOGU »       Potřebujete talisman hned? SKLADEM / e-shop »    Kontakt: pamawangmo@gmail.com